Η εταιρεία μας

Σχετικά με την Ευκλείδης Συμβουλευτική

Η Ν.Γ. Ευκλείδης Συμβουλευτική, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Caseware στην Ελλάδα, ιδρύθηκε το 2018, με σκοπό την παροχή επαγγελματικών λύσεων και υπηρεσιών σε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Αυτές περιλαμβάνουν συμβουλές επιλογής και εφαρμογής λογιστικών συστημάτων, σχεδιασμό εκθέσεων αναφοράς, κατάρτιση και διαχείριση έργων.

Η ομάδα μας αποτελείται από 11 συμβούλους, συμπεριλαμβανομένων και 5 εγκεκριμένων λογιστών (ACA και ACCA) με αρκετά χρόνια πείρας.

Δέσμευσή μας, η παροχή υψηλής ποιότητας υποστήριξης από καταρτισμένο προσωπικό συμβούλων και προγραμματιστών, με πρωταρχικό στόχο την ικανοποίηση του πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Σχετικά με την Caseware International

Η Caseware International Inc. ιδρύθηκε στο Τορόντο το 1988 και αποτελεί κορυφαίο προμηθευτή λογισμικών λύσεων για λογιστικές και ελεγκτικές επιχειρήσεις. Οι λύσεις λογισμικού είναι ενημερωμένες με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, συνδυάζοντας τη δύναμη της αυτοματοποίησης, μέσω ασφαλών συνεργατικών εργαλείων. Συνεπώς, βοηθούν τους πελάτες τους να ακολουθήσουν ανοδική πορεία παραγωγικότητας, και να λαμβάνουν καλύτερες επιχειρηματικές αποφάσεις. Τις λύσεις λογισμικού της εταιρείας Caseware, εμπιστεύονται περισσότεροι από 400.000 χρήστες σε 130 χώρες και σε 16 γλώσσες.

Βασικός στόχος, οι πελάτες να βελτιώσουν τρείς βασικές επιχειρηματικές παραμέτρους:

Αποδοτικότητα

Χρησιμοποιώντας βέλτιστες πρακτικές καθώς και εργαλεία αυτοματοποίησης και συνεργασίας, επιτυγχάνεται καλύτερη διαχείριση των επιχειρηματικών πόρων, και μεγαλύτερη σιγουριά για τα αποτελέσματα.

Ποιότητα

Η ποιότητα του κάθε έργου που αναλαμβάνεται βελτιώνεται δραστικά, λόγω της άμεσης πρόσβασης στις απαραίτητες πληροφορίες. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της χρήσης των εργαλείων παρακολούθησης και ανασκόπησης του έργου, των διαγραμμάτων ελέγχου και των μηχανισμών ανατροφοδότησης, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις διαδικασίες που ακολουθούνται.

Αξία

Παροχή περισσότερης αξίας στην επιχείρηση και στους πελάτες της, αξιοποιώντας την ανάλυση δεδομένων, που επιτρέπει τον εντοπισμό νέων ευκαιριών και τη λήψη καλύτερων επιχειρηματικών αποφάσεων.

Συχνές Ερωτήσεις

Σε περίπτωση που δε βρείτε ικανοποιητική απάντηση, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι είναι το CaseView;

To CaseView είναι μέρος των προϊόντων του προγράμματος Working Papers του λογισμικού Caseware®.  To CaseView είναι ένα επαναστατικό εργαλείο που παίρνει οποιαδήποτε μορφή εγγράφου ή έγγραφο εργασίας, συμπεριλαμβανομένου οικονομικών καταστάσεων έτοιμων για πελάτες, και το μετατρέπει σε έκδοση κορυφαίας ποιότητας.

Τι είναι το Caseware cloud;
Τι είναι το λογισμικό IDEA;
Τι είναι το πρότυπο του λογισμικού Caseware “Audit International”;
Τι είναι το Caseware Financials;
Τι είναι το Caseware Connector;
FAQ
Ρώτησε μας

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας
Παρακαλώ εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας
Παρακαλώ εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας Η διεύθυνση αλληλογραφίας δεν είναι έγκυρη
Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Αναζήτηση