Λογιστικοί Οίκοι

Λύσεις λογισμικού Λογιστικών Επιχειρήσεων

Οι λύσεις λογισμικού της Caseware ενισχύουν την προσπάθεια της λογιστικής επιχείρησης να παρέχει στους πελάτες τις ποιοτικές υπηρεσίες. Συγκεκριμένα, διευκολύνει τη συνεργασία μεταξύ των ελεγκτικών της ομάδων, βελτιστοποιώντας τις ελεγκτικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται και επιτρέποντας την αυξημένη χρήση αυτοματοποιημένων διαδικασιών επαλήθευσης. Κατά συνέπεια, επιτυγχάνεται ταχύτερη διεκπεραίωση των αναθέσεων και σημαντική βελτίωση της ποιότητας των παραδοτέων αποτελεσμάτων, προωθώντας την επιχείρηση ως αξιόπιστος σύμβουλος και συνεργάτης.

Βασικές Λύσεις

Μειώνει σημαντικά τις χειρωνακτικές εργασίες που αφορούν τον έλεγχο, βελτιώνοντας παράλληλα τη διαφάνεια, τη συνοχή και την ποιότητα του ελέγχου.

Περισσότερα

Παρέχει στο προσωπικό τα εργαλεία που χρειάζεται για να είναι αποτελεσματικό και αποδοτικό ανεξάρτητα από την τοποθεσία του.

Περισσότερα

Σχεδιασμός και διεξαγωγή πιο στοχευμένων και αποτελεσματικών ελέγχων, χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η ποιότητα του ελέγχου.

Περισσότερα

Καλύτερη διαχείριση πρακτικών, ώστε το ανθρώπινο δυναμικό να προσφέρει ψηλότερης ποιότητας εργασία, έγκαιρα και εντός προϋπολογισμού.

Περισσότερα

Βελτιώνει την ποιότητα και την αξιοπιστία των διαδικασιών χρηματοοικονομικής αναφοράς, ελαχιστοποιώντας το φόρτο εργασίας του προσωπικού.

Περισσότερα

Μειώνει τον χρόνο για την αναθεώρηση των δεδομένων πελατών - παροχή πληροφοριών - εντοπισμό σφαλμάτων και απάτης.

Περισσότερα

Συχνές Ερωτήσεις

Σε περίπτωση που δε βρείτε ικανοποιητική απάντηση, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι είναι το CaseView;

Το CaseView αποτελεί μέρος του πακέτου προϊόντων που προσφέρουν τα Working Papers. Είναι ένα επαναστατικό εργαλείο το οποίο μετατρέπει οποιαδήποτε μορφή εγγράφου και έγγραφου εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των έτοιμων οικονομικών καταστάσεων της κάθε εταιρείας, σε έκδοση άριστης ποιότητας.

Τι είναι το Caseware Cloud;
Τι είναι το Caseware IDEA;
Τι είναι το πρότυπο “Audit International”;
Τι είναι το Caseware Financials;
Τι είναι το Caseware Connector;
FAQ
Ρώτησε μας

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας
Παρακαλώ εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας
Παρακαλώ εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας Η διεύθυνση αλληλογραφίας δεν είναι έγκυρη
Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Αναζήτηση